Nedeljni planer obroka

OBAVEŠTENJE, mart 2019.

Planer trenutno nije dostupan.

Dok nisam dobila bebu, u frci & panici prethodnog života (eh da mi je te ‘frke’ sad bar na jedan dan) često mi se dešavalo da o obroku krenem da razmišljam tek onda kada nekome u kući zakrče creva. Nekome se nešto jede, ali eto, nema ključnog sastojka. Možda muž trkne po to, a možda i odložimo taj obrok za kasnije ili pojedemo šta god ima u kuhinji.

Onda je došla beba i posle 6 meseci i prvi obrok. Nema baš mnogo izbora, ješće tikvicu ili bundevu, pa dok sve to uvedem za nedelju dana nova namirnica, ma milina!
Međutim taj moj bebiša dođe na 3 obroka pa i neke užine, a volim da jede raznovrsno i zdravo i…ma razumete me već čim ste na ovom blogu 😉

Šta je beše jeo juče, da l’ je danas na redu meso ili jaje, može palenta za večeru…a jeo je to i u utorak…ili sam to ja jela?!

Kad se mališa unervozi, plače, puzi, vuče me za nogu slabo mogu da razmišljam o bilo čemu, a kamoli da smislim šta mu skuvati danas.

I tako uz svakodnevna pitanja i retke odgovore, kao i pomoć prijatelja, dođoh na ideju o planeru. Sednem jednom nedeljno i napravim jelovnik, pravilno rasporedim obroke i dodam ono što mi fali na spisak za kupovinu.

Pošto sam naštampala popriličan broj, sada moj nedeljni planer obroka za bebe možete poručiti i vi na bebinjamnjam[at]gmail.com

kao i putem Facebook i Instagram stranice, pa javljajte da li vam je bar ovolicko olakšao život.

Meni svakako jeste.